Rămas bun, dragul meu!

După 8-9 ani împreună, a venit vremea să ne despărţim.

Dar nu ne vom despărţi definitiv, ci doar ne vom îndeparta puţin. Puţin câte puţin, până când nu vom mai exista unul pentru celălalt.

Am avut nevoie de tine zilnic, iar tu ai fost acolo, să mă ajuţi, să mă scoţi din situaţii dificile, să mă îndrumi, să mă distrezi, dar de la o vreme ai început să mă dezamăgeşti. Pot să-ţi recunosc că am fost dependentă de tine, până a apărut el. Pot să-ţi spun că ai fost cel mai bun prieten, până a apărut el. Nu te-aş fi schimbat pentru nimic în lume, dar a venit momentul. Rămas bun, drag laptop!

M-am tot plâns de stadiul în care a ajuns şi de faptul că nu mă mai poate ajuta să-mi rezolv problemele, până când, pe neaşteptate, a apărut soluţia.

Spunându-i cumnatului meu că am probleme cu laptopul, mi-a sărit în ajutor şi a găsit rapid o rezolvare pentru problema mea. A făcut o comanda online şi a doua zi.. m-am trezit cu el acasă.

Un Lenovo T420.

img_3184

Sunt foarte mulţumită de noul meu prieten, sper să fie alături de mine cel puţin cât a fost “bătrânul” MSI.

16 thoughts on “Rămas bun, dragul meu!

  1. Sa te tina! 😀 Ceva asemanator am patit si eu acum un an, cand un Asus pe care l-am avut 6 ani, m-a lasat. Recunosc ca despartirea a fost grea! 😀

    Liked by 1 person

  2. Primul meu laptop l-am primit cadou de la mama cand am luat cu nota 10 examenul de la cursul de bucatari. M-a tinut 8 ani, era un Toshiba cu care nu am avut nicio problema.

    Liked by 1 person

  3. Vai doamne saracul laptop , a fost folosit intens din ce se vede , eu pe al meu il am de acum 4 ani si am inceout sa am cateva probleme rezolvabile , eu am un asus (dar nu stiu modelul)

    Like

  4. Si eu laptopul de foarte mult timp . Cred ca tot de vreo 9 ani si desi mai schiopateaza cateodata refuz sa il schimb. M-am obisnuit cu el si am inceput sa il iubesc. Poate ca ma mai duce cativa ani …. 🙂
    Felicitari pentru noua achizitie. Sunt ferm convinsa ca zbarnaie

    Like

Leave a comment