Uite banii, nu e banii!

Cum să te duci la hipermarket hotărât să cumperi o jumătate de magazin şi să te întorci cu o perie de wc.

Bine.. nu orice fel de perie, o perie cu suport acrilic. Weekendul trecut am plecat la cumpărături cu familia. Aveam în plan să luăm foarte multe lucruri. Mai întâi am intrat la Pepco, de unde am achiziţionat preţioasa perie de wc. Toate bune şi frumoase până am ajuns la casă. Dau cardul domnişoarei să încaseze, iar aceasta îmi spune că tranzacţia a fost respinsă. O rog să mai încerce, în speranţa că poate e o eroare. Nimic! Încep să mă îngrijorez. Singurii bani cash (rămaşi) erau suficienţi sa plătesc peria, dar cam atât. Verificasem cardul cu o zi înainte şi ştiam că mai era o sumă decentă acolo. Am fost la primul bancomat care mi-a ieşit în cale, pentru a încerca să scot de acolo în speranţa ca POS-ul din magazin a dat eroare. Din păcate, bancomatul mi-a respins şi el cardul. Hopa.. Mi-am zis, am rămas fără bani, am fost jefuită, mi-a luat statul banii.. M-a luat cu călduri, mi s-au înmuiat picioarele, mi-au trecut prin cap tot felul de gânduri, ca cele de mai sus. Am pus mâna pe telefon şi am sunat la call center. Am stat în telefon cam 20 de minute să-mi răspunda cineva, dar nimic. Eram din ce în ce mai îngrijorată, dar şi nerăbdătoare să ajung acasă pentru a verifica internet banking-ul, să văd unde au dispărut banii. În drum spre casă, am trecut prin faţa băncii care mi-a eliberat cardul şi am încercat si la bancomatul din sediu. Acelaşi rezultat negativ (nervi!). În cele din urmă am ajuns acasă, am găsit un alt număr de call center şi am zis să încerc şi acolo. Din fericire, după doar 20 de secunde, mi-a răspuns o doamnă care a elucidat misterul. A fost vorba de o fluctuaţie de sistem timp de câteva ore, perioadă în care eu am încercat sa plătesc cumpărăturile.Până la urmă s-a terminat frumos, dar a fost o experienţă total neplacută. Partea bună e că am luat peria pt wc. Concluzia: nu plecaţi la cumpărături fără cash, sau cel puţin două carduri la bănci diferite!

12 thoughts on “Uite banii, nu e banii!

  1. Am patit-o si eu dar de data asta nu functiona POS-ul. Si slava domnului ca nu era problema de la banca pt ca dadeam de naiba. Trebuia sa platesc extarnarea dupa ce am nascut si era o suma considerabila (vreo 3000 lei) 😀 POS-ul nu functiona, afara ploua cu galeata, barbatu nu mai venea din parcare, telefonul lui era la mine, iar eu si nasa asteptam pe hol cu bebe in brate. Pana la urma a sosit sotul, care s-a dus la banca sa scoata cash. :))

    Like

  2. Am patit si eu ceva asemanator, doar ca nu a fost problema de la banca. Eu stiam ca am bani pe ard, dr uitasem complet ca a doua zi era rata scadenta. Asa ca mi-au oprit banii automat si eu ma minunam de ce imi dadea eroare cand incercam sa cumpar ceva :)))

    Like

  3. Asta chiar ca este un eveniment neplăcut. Se întâmpla sa ajungi la cumpărături si sa ai doar pe card banii iar după careva ore de căutat diverse produse si nici nu te poți bucura de ele! Nasol
    Mâine o iei de la capat

    Like

  4. Zi mersi ca n-ai patit sa iti ia magazinul de 2 ori banii de pe card pe produse. Eu am trecut si prin dinastea. Mai bine sa nu pot plati, decat sa platesc dublu, nu? :))

    Like

Leave a comment